fredag 26 oktober 2012

Fredag

Nu är det fredag igen och veckan har varit en mycket bra vecka. Sena kvällar med grupparbeten och socialt umgänge gör att man borde vara trött, men energin från dessa människor kan man leva på länge! :)

I onsdags var det redovisning i projektledningskursen. Det gick fantastiskt bra och jag är så stolt över min fina grupp! :) Det firades med lite sangria på onsdagskvällen. Torsdagen var det workshop i Ljud och Ljus; att sätta ihop ett PA på Slakthuset i Nyköping. Väldigt intressant och kul också att få prova att få sin musik att låta bra. Det var inte det enklaste kan jag säga. Sena kvällen att göra grupparbete i marknadsföring samt skriva klart rapporten i Projektledning.

Nu är det fredag igen. Sista lektionen i arrangörsskap. Nästan lite sorgligt, man har lärt sig otroligt mycket om hur man gör ett event, riskanalyser, säkerhetstänk, produktionsscheman m.m. Och mer ska man lära när man läser in till tentan i december.

Sitter och väntar på tåget mot Stockholm. Xfactor-kväll, ska bli roligt! Imorgon bär det av tidigt till Örebro, jobb som runner på Ladies Night väntar. Har tidigare jobbat som säkerhetsvärd, så runner blir en ny erfarenhet. Ser fram emot det! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar