söndag 21 oktober 2012

Show-helg

Så var en helg till ända återigen. Den har innehållit jobb på Xfactor och på Ladies Night.

Torsdagens lektion i arrangörsskap blev den sista innan det är dax för tenta. Lite sorgligt, det har varit en grymt lärorik kurs. Dagen spenderades med att få instruktioner inför en hemtenta som vi ska lämna in till nyår. Uppgiften går ut på att göra ett tidsschema för ett event som ska äga rum i Stockholm. Vi ska även rita ut vart de olika delarna i showen ska placeras ut. Känns som man kommer kunna skriva på denna uppgiften ända fram till nyår så det var skönt att börja redan nu.

Tog sedan min bil till Stockholm för en helg i showens tecken. Min bil är gammal och tyckte inte om Stockholms köer, vilket resulterade i kokande motor, poliseskort och bogsering genom hela Stockholms stad. Nu skrämmer mig inget vad gäller bilar i Stockholm. Måste bara köpa en ny bil tyvärr, man blir lätt bekväm.

Xfactor på fredagen var ett jäkla bra drag. Tog hand om publiken och fick dom att dansa. Det var lite läskigt att skutta framför ett fullsatt annexet för att få publiken att klappa händer och dansa, men det blev en jäkla kick när dom reagerade och hoppade upp. Mina Friskis och Svettis kunskaper kanske lönar sig i längden! :) Kidsen ville sen även ha sina autografer även av oss i crewet. Haha!




Lördagen blev det en tripp till Linköping och Ladies Night. Vi var fem glada tjejer från MEA12 som skulle ta hand om publiken och se till att de inte blev alltförför glada och ville upp på scen. Hade platserna precis framme vid scenen och det var riktigt roligt när publiken dansade och det var en grymt bra stämning. :)

Ser fram emot en spännande vecka. Marknadsföring, redovisning i projektledningskursen, Ljud och Ljuskurs och återigen Xfactor och Ladies Night till helgen. Har sagt det förut, men kan säga det igen: Jag går världens bästa utbildning!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar